Wigilia to doskonała okazja, aby zebrać się w gronie współpracowników, podziękować im za trud i wskazać perspektywy na Nowy Rok … lub po prostu, aby się spotkać.

* Przepiękne wnętrza, świąteczne dekoracje, opłatek i nastrojowa muzyka.
* Rodzinna i swobodna atmosfera
* Możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji np.:
– Koncertu kolęd
– Muzyki na żywo

Szczegóły:
recepcja@hotelaviator.com.pl
tel. 42 292 19 81

PRZYSTAWKA
Pierogi z kapustą i grzybami
ZUPA
Grzybowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE
Karp smażony z dodatkiem kapusty
z grochem i chrzanowego purre
DESER
Makowiec z bakaliami
i polewą czekoladową

PRZYSTAWKA 
Pierogi z kapustą i grzybami
ZUPA
Barszczyk czerwony z krokietem
lub
Zupa grzybowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE
Panierowany mintaj na ziołowym purre
z dodatkiem gotowanych warzyw
ZIMNY BUFET
Sałatka z pieczarek
w wytrawnych babeczkach
Rolada szpinakowa z łososiem
Terrina rybna
Ptysie faszerowane
Śledzie w oleju z grzybami
Śledzie pod pierzynką z buraków
Pasztet warzywny
Pieczywo
DESER
Sernik domowy
Makowiec z bakaliami

 PRZYSTAWKA
Trio pierogów
(z kapustą i grzybami, szpiankiem i soczewicą)
ZUPA
Brokułowa z łososiem
lub
Zupa grzybowa z kluskami półfrancuskimi
DANIE GŁÓWNE
Roladki z limandy
na sosie śmietanowo-boczkowym z soczewicą, ciecierzycą i sałatką z rukoli
DESER
Domowy makowiec z bakaliami
Sernik
Piernik z konfiturą
Rogaliki z różą
ZIMNY BUFET
Śledzie w oleju z cebulką
Śledź w owocach
Vol-au-vent z wędzonym łososiem
Karp w galarecie
Pasztet rybny
Sałatka wigilijna z ryżem i ananasem
Rolada szpinakowa z łososiem
Sałatka z gruszką i awokado
Roladki z cukinii
Pieczywo

PRZYSTAWKA
Tatar ze śledzia, łososia i bakłażana
ZUPA
Zupa rybna
lub
Zupa borowikowa z łazankami
DANIE GŁÓWNE
Halibut podany z ryżem, szpinakiem, 
kalafiorem romanesco i pomaraoczowym sosem
DESER
Tiramisu z mandarynkami
Ciasto cynamonowe
Makowiec z bakaliami
Piernik przekładany konfiturą
ZIMNY BUFET
Śledź pod pierzynką
Sałatka pieczarkowa w wytrawnych babeczkach
Amur faszerowany
Sałatka krabowa
Roladka z wędzonego łososia z jajkiem przepiórczym i kawiorem
Terrina z pstrąga z sosem koperkowym
Sałatka z komosy ryżowej i awokado
Karp po żydowsku
Sałatka grecka
Pieczywo, masło

APERITIF
Wino wigilijne z korzennymi przyprawami
PRZYSTAWKA
Sałatka z kurczakiem i gruszką
ZUPA
Rosół grzybowy
DANIE GŁÓWNE
Policzki na sosie chrzanowym z dodatkiem
ziemniaczanego puree i marchewki z groszkiem
DESER
Ciasta w asortymencie
ZIMNY BUFET
Śledzie z grzybami
Śledź pod pierzynką
Duet ryb w galarecie
Roladka z łososia z jajkiem przepiórczym i kawiorem
Vol au vent z łososiem
Sałatka krabowa
Kaczka faszerowana
Półmisek mięs pieczonych
Polędwiczki po angielsku
Pieczywo
II CIEPŁE DANIE
Barszczyk czerwony z uszkami

W cenie każdego menu otrzymujecie Paostwo dodatkowo:
BUFET KAWOWY: kawa, herbata.
NAPOJE ZIMNE – kompot z suszu, woda mineralna, soki.
W przypadku zamówienia wigilii na minimum 80 os z menu nr III, IV, V oprawa muzyczna na żywo GRATIS!
Przykłady dodatkowych atrakcji :
● występ taneczny zespołu Show Time (śnieżynki, mikołajki, 3 tancerki)
● występ duetu gitarowo-skrzypcowego
● zespół na żywo (kolędy, muzyka do taoca)
● iluzjonista (zabawy z publicznością, może wyczarowad śnieg)
● tancerz Face of Dance
(finalista programu MAM TALENT, mieszanka taoca i humoru, taoczy w maskach znanych osób, możliwośd zamówienia występu w masce dowolnej postaci – np. prezesa firmy)